01 de setembre 2009

Avui, simulacre de terratremol

Us anunciava que emetriem la cronica de com es preparen pels terratremols, i finalment l'emetem avui al TNM. 

7 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

L'acabo de veure, Déu n'hi do!! Espero que el risc sísmic moderat que tenim a Catalunya sigui això: només un risc moderat.

kweilan ha dit...

Només de veure els preparatius fa por.

Ferran Porta ha dit...

M'impresiona un país on són capaços de prevenir per no haver de curar; estava convençut que no la veuria mai, una cosa així.

Anònim ha dit...

en referent a la entrada sobre raons tecniques i xapussa del post anterior:

(sense accent, amb faltes d'ortografia i conjugacions gramaticals)

aveure, parlant de xapusses informatives; no crec que sigui comparable les raons tècnques informatives(tecnologiques) comparant amb xapuesses de falta de profesionalitat i de etica exercint la professió del periodisme; Aquest cop no em refereixo ni va dirigida a cap persona encret,no obstant crec que lo millor es que vegin el video que per casualitat vaig veure fa pocs minuts; aqui es un dels pocs llocs on puc fer la denuncia i que algu em pugui entendre:
bé, aquest es el link:

http://www.rtve.es/noticias/20090310/dalai-lama-clama-por-autonomia-del-tibet-aniversario-exilio/246546.shtml
1.

今年中央载赠就业扶持资金420亿元,这个比去年增长66.7%.=Para tener buenas relaciones con china, no debería dejar entrar a Dalai Lama a su país, ni hacer propaganda separatista a China.

2. aquell senyor es el ministre exterior 杨洁篪????

ara la conclusió que arribo es el següent: Rtve, a lhora de fer un quest reportatge(no se si es un reportatge) busquen imatges visuals en el qual pugui justificar la seva postura, i de lo que estava dient. No troben cap video ajustat a les "seves necessitats" vitals de atacar a Xina, agafen un video on surt un senyor semblant al ministre exterior,i ala, a manipular els seus continguts.

ara parlem del periodisme i de Rtve:
al igual que un arquitecte, si construix un edifici, i després aquest edifici es cau a terra, arribem a la conclusiio que no es un bon arquitecte, pero lo més important i gracies a deu es que el arquitecte assmirá les seves responsabilitat, i per vida no construirà més(Excepte Enric Miralles). aixo passarà amb els arquitectes, enginyers i metges.
ara bé, els periodistes no, poden fer els que li donen la santissima gana. Ja sé que lo que estic dient es la mera rabia que em surt de dins. pero ara bé. Vist aquest reportatge, lo més interessant es que es producte Rtve, televisió estatal. made in Spain 100%. si eixò espermet a una televisió a nivell estatals,ja no vull ni pensar més sobre periodisme a altres ambits.
La pregunta que em plantejo es el segunt: un periodista(només em refereixo a alguns) que ha estat 5 anys estudiant una carrera de periodisme. Per molt que hagin après a informar, perque no no té la capacitat mental suficient de saber lo que es la ètica informativa.

Sergi Vicente ha dit...

á Ë ò ç ñ ¿¡''"45 país, països,... Torn a ser a Pequín. Torno a tenir el teclat català ;)

mk63 ha dit...

Oh, It is my hometown!
I used to participate in the drill when I was there. 1st Sep. is the day for the drill and students from elementary to high school are forced to do it at their school every year.

my first comment. :)

Sergi Vicente ha dit...

Hi Masato, glad you show up.