03 de setembre 2008

TV3, 25 anys

8 comentaris:

Infactory ha dit...

TV3 i jo som de la mateixa quinta, jo faig 25 demà i TV3 l'11 de setembre, no?
Doncs, felicitats TV3, ja tenim 1/4 de segle! ;-)

Ferran Porta ha dit...

TV3 fa anys el dia 10 que, ves, és també el dia del meu aniversari. Jo en feia 16 aquell mateix dia quan en Joan Pera saludava en català a través de TV3.
I quan al gener del 84 van començar els TN (amb Maria Gorgues, Enric Calpena, Eduard Berraondo i Antoni Castejón, si no recordo malament), l'emoció es desbordava: notícies, en català i des de Catalunya!
Ara sembla no res, però aleshores va ser una autèntica revolució, i no només cultural.
Salut.

Sergi Vicente ha dit...

Caram, quina sorpresa! Si al final hem nascut tots al setembre. Jo el 7!

Mireia ha dit...

Apa, doncs m'hi afegeixo, jo sóc de l'11, data que també identifico (a part, evidentment, de la Diada) amb FiraTàrrega, la fira de teatre del meu poble!!
Sergi, enhorabona per la feina que fas!!

Unknown ha dit...

Hola a tothom. Sento portar-vos a tots la contrària però jo vaig néixer a les antípodes del setembre, és a dir, al març. Però també el dia 7, gran dia.

Acabo de descobrir el blog a través d'en Ferran. Espero llegir-te sovint.

Visca TV3, encara que darrerament estigui perdent una mica el rumb per la meva opinió.

txell ha dit...

Jo no vaig néixer al setembre ni faig 25 anys com TV3 (d moment stic als 20), però sí que puc dir que he crescut amb TV3 i molts dels meus referents es troben en aquesta casa. La veritat és que s una sort podem comptar amb una autonòmica que moltes vegades esta per sobre de les estatals.
Sergi, gràcies per continuar amb el blog, encara que sigui en una ubicació diferent, però estarà bé pdoer saber més de la Xina a més de veure l'altra cara de les cròniques del TN (que aquestes coses a la facultat no les ensenyen!!)

Sergi Vicente ha dit...

Gràcies pels comentaris. Ferran, recorda'm que et passi el contacte del Rafael Poch, el corresponsal de La Vanguardia, que properament es traslladarà a Berlin.

Ferran Porta ha dit...

Entesos, Sergi. Ja tenia entès que en Poch venia a Berlin. Crec que de fet s'intercanvien els corresponsals de Beijing i Berlin.

Salut... des de Barcelona (vacances ;)