27 de setembre 2008

Passeig espacial

Celebro el passeig espacial d'avui. Primer, com a nou èxit tecnològic d'un país que, amb l'ajut dels russos, ha estat capaç d'afegir-se a la carrera espacial sense complexes, superant-se un cop més. Una carrera amb propòsits tant científics com militars, d'acord, però una mostra més que aquest país mira cap endavant. 

Veig als diaris comentaris que, més que desafortunats, són pixades fora de test. Barrejar la carrera espacial amb els problemes interns de la Xina és, senzillament, d'envejosos. Avui és un gran dia. És el primer cop que la Xina fa un passeig espacial, i me n'alegraré igual quan un astronauta dels Estats Units, Rússia o de la mateixa Xina, arribi a un altre planeta. 


2 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Mentre sigui, com deien els nostres avis, "a fi de bé", benvingut el passeig espacial dels xinesos, dels europeus o de qui sigui.

Salut.

Mireia ha dit...

Suposo que se'ls critica perquè és fàcil fer-ho.
A mi el que em fa més gràcia és que ara s'escandalitzen (http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/china/article4837647.ece) perquè els rics del país mengen menjar "no tòxic" o de millor qualitat que no pas la gent del carrer o més pobra...com si això fos nou o inventat per la èlit xinesa!