25 de setembre 2008

Esllevissament a Beichuan

9 morts i desenes de desapareguts per un esllevissament a Beichuan. les cases pre-fabricades dels refugiats del terratrèmol, destruïdes. 

Astronautes, Chavez, nens segrestats, llet en pols,... L'actualitat fa que la noticia hagi passat desapercebuda. I després d'estar aquests dies per allà, no em puc ni imaginar el patiment dels beichuanesos. 

3 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Pobre gent, només els faltava això, doncs.

Sergi, ¿és agosarat dir que tinc la impressió que la Xina s'està obrint al món, informativament parlant, quan hi ha desgràcies a casa seva? Ho pensava fa uns dies, amb el tema de la llet adulterada. De la Xina no en sabiem res, fa anys, com no fossin èxits olímpics. Ara, però, ens n'arriben notícies amb certa periodicitat; i no precisament bones per a la seva "reputació".

És una impressió errònia, penses, o hi estàs més o menys d'acord?

Salut.

Sergi Vicente ha dit...

Be, en termes generals si. Pero jo no he deixat de fer el que ja feia fa 5 anys. Pero l'espiral infrmativa augmenta, es cert.

Ferran Porta ha dit...

Si és així, es tracta d'una bona notícia i, potser pecant d'optimista, d'una mostra de certa obertura de la Xina al món. Això, naturalment, sense oblidar la censura encara existent. Vejam fins on arriben...