08 de gener 2011

Gong Linna triomfa



Recordo que quan fa tres anys va cantar al meu casament, encara havíem de fer callar algunes taules, que no entenien que allò era un luxe i que valia la pena gaudir d'aquell regal, d'aquella veu, i que calia per un moment tallar la xerrameca i el soroll de plats.

Quan el gener del 2008 els vem visitar a Baviera, ens explicaven que estaven tenint èxit sobretot a Europa, però que a la Xina no acabaven d'aixecar el vol. Ni tansols un intent per presentar-la als periodistes estrangers en la festa anual del Club de Corresponsals de la Xina va tenir la resposta que es mereixia.

I per això, quan veiem que avui Gong Linna i el seu marit Robert Zoellitsch triomfen tant a les televisions xineses com a internet (a Youku està de moda versionar-la i fins i tot Wang Fei va dir al seu blog que li agradaria cantar 'Tante', la peça del vìdeo que recupero aquí), només ens queda dir "ja tocava". La pròxima gran aparició serà a la gala d'any nou (xinès) de BTV, la televisió de Pequín.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, no la coneixia i m'ha agradat moltíssim. Salvant les distàncies, m'ha recordat algunes cançons de Carles Santos. Moltes gràcies per introduir-la i espero que el teu blog amb les aventures extraordinàries i les encara més extraordinàries de'n Sergi Vicente segueixi durant molt de temps.
Ulrica