11 d’abril 2010

Cleaning windows

Amb la son profunda que et confereix la placida victoria del Barca al Bernabeu, em desvetlla aquell so conegut de les gotes d'aigua a la finestra. "Mare meva, esta plovent a bots i barrals, potser cancel.laran el vol", li he dit amb un ull tancat i l'altre obert a la Wang Can.

El degoteig s'anava intensificant, fins que ella ha obert les cortines i s'ha endut un bon ensurt en veure duess figures que s'anaven gronxant a l'exterior darrera la capa de "pluja".

Companys, us presento els "neteja-finestres", en aquest video insolit que no havia pogut gravar mai abans des d'un angle tan privilegiat.



"See me cleaning all the windows...", canta en Van Morrison. Pero estic segur que, fins i tot al San Francisco dels anys seixanta, no ho feien nomes penjats d'una sola corda, com aquests.

El video esta gravat des de l'habitacio a la desena planta del nostre hotel.

4 comentaris:

albert serrano garcía ha dit...

tens tota la raó del món, poder realitzar aquesta gravació és tot un privilegi. I, a més, em fa pensar... tot el meu respecte a aquests treballadors, recordo els moments de mandra quan he de posar-me a netejar els vidres de casa!

salut Sergi.

Ferran Porta ha dit...

Collons, quina suor de mans!

Llon ha dit...

Jodert.

aXeLereitor ha dit...

Sempre plou quan "es fan" els vidres...

Salut!