06 d’octubre 2008

'30 Minuts' sobre Corea del Nord

Corea del Nord: la gran il·lusió s'emetrà el proper diumenge 12 d'Octubre. El vem rodar a Corea del Nord i Corea del Sud durant el mes de maig (just abans del terratrèmol) i muntar el mes de juny a Barcelona, amb la Mireia Pigrau (realitzadora), el Ferran Prat (càmera), i a Barcelona la Cristina Rivas (producció) i la Maria Josep Tubella (muntatge).

5 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Un altre "30 minuts" interessant, que no em perdré.
Merci per la "primicia" :-)

Ferran Porta ha dit...

He pogut veure el 30 minuts sobre Corea: molt interessant, per un amant de la política com és un servidor.

Aquest Alejandro Cao, a qui per cert recordo haver vist temps enrere en alguna altra banda, tot un tipus curiós, trobo...

Un bon treball, Sergi.

Ichitaka ha dit...

Ha estat genial el reportatge. La llàstima és que sempre se'm fan curts.
El que més recordo és la pregunta que feies sobre què havia de fer un ciutadà nord-coreà per comprar un d'aquells cotxes i el traductor dient que és millor que no responguessin.
Quines impressions et va donar l'Alejandro Cao? Ja és ben curiós, un català a Corea del Nord...

Eduardo ha dit...

Bona feina, molt interessant, felicitats "again"

Landayo ha dit...

Hola Segi,

Només una pregunta: la impressió que ens va quedar als de casa després de veure el programa va ser que els coreans sembla que no tinguin opinió pròpia i que se'ls hagi menjat el coco des de ben petits (sense intenció d'ofendre a ningú)?,realment estan tant satisfets amb el règim en que viuen sotmesos o el reportatge estava tant blindat que no vas poder captar altres visions de la relitat d'aquesta gent?
Gràcies i enhorabona pel reportatge.