22 d’abril 2010

Les germanes Jin, en llibertat

Jin Hanqin.

Acabo de rebre la trucada de Jin Hanyan i Jin Hanqin. Les dues germanes, peticionaries per un conflicte laboral de fa uns quants anys, havien estat detingudes i conduides a un manicomi de Shiyan, provincia de Hubei. Podeu veure aqui el post que vaig fer el novembre passat, quan les vaig visitar. Despres de set mesos, han estat alliberades. No puc amagar la meva emocio, sobretot despres de varis intents per contactar amb gent que les pogues ajudar.

Amb la veu molt mes animada que no quan les vaig veure alla dins (em van dir que les drogaven), m'han agrait que m'hagues preocupat de treure a TV3 la seva historia. "Em sap greu que les meves gestions no tinguessin gaire efecte", li he dit. "N'han tingut, n'han tingut", em deia cofoia Jin Hanqin. I encara que jo pensi que les han alliberades perque senzillament ja tocava, tampoc he volgut donar-li mes voltes, i li he dit que estava molt content per elles. El primer que he fet en penjar es "piolar-ho" al Twitter, i ara, compartir-ho amb vosaltres.

3 comentaris:

Landayo ha dit...

M'en alegro moltíssim, la seva història, com tantes d'altres que ens has explicat em va fer posar la pell de gallina, es nota que tú també n'estàs de content :-)

Anònim ha dit...

Bé, això demostra que l'esperança mai s'ha de perdre... Enhorabona a les germanes Jin!!!

Unknown ha dit...

M'en alegro molt de la seva lliberació. De tant en tant serveix d'alguna cosa la denuncia,despres de que tantes i tantes vegades et sentis decebut i desanimat. Gracies per compartir l'alegria tambè