14 de novembre 2008

Mòdol, Huguet, la Terribas... O la meva dona?

Llegeixo a l'E-notícies una informació que m'al·ludeix: Primera topada entre Terribas i ERC. A Carmel Mòdol (ERC) no li surten els números i s'ha queixat que TV3 no cobrís les visites oficials de dos dels seus consellers en recent visita oficial, una d'elles la de Josep Huguet (Innovació, Universitats i Empresa) a la Xina. La directora de TV3, Mònica Terribas, explica que jo era de vacances. 



Rellegint emails anteriors, recupero la nota de premsa de Nati Adell (del Departament de Comunicació de la Conselleria), un avís d'Antonio Li (del COPCA de Pequín) i la conversa que vaig tenir amb el Toni Canyís, el nostre cap d'Economia, que em va demanar més informació del tema i que, el dia que Huguet va ser a Pequín, em va preguntar si m'havia trucat algú de la Conselleria (tenia una trucada perduda al mòvil d'un número 'amagat'). Finalment li vaig dir que em prenia uns dies de vacances perquè després d'un any dur (un 30 Minuts, terratrèmol a Sichuan, Jocs Olímpics,...) necessitava un descans perquè em sentia improductiu, lent, i mentalment cansat: Toni, necessito parar uns dies

Ara resulta que l'única setmana en tot l'any de "vacances" (vaig llogar un cotxe i vaig anar amb la Wang Can, la meva dona, a Tianjin, que és gairebé com anar de Barcelona a Manresa), ha alimentat -de rebot- un comentari a la comissió de control de la Corporació.

No vull tenir res a veure amb polítics de cap color. Els respecto a tots, faig la feina que els meus caps em manen sobre les seves visites (recordo un Business Bridge amb en Jordi Portabella, per citar algú d'ERC) amb el mateix ànim d'objectivitat amb què cobreixo la informació de la Xina, i per descomptat, com qualsevol altre, jo també tinc ideologia, però no haver coincidit amb el Conseller no té res a veure ni amb preferències personals ni amb la pretesa espanyolització de TV3 (que el Cel me'n guardi, abans me'n vaig a la CCTV!). 

Es parla que TV3 podria haver tirat de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), però no em consta que el seu periodista a Pequín disposi de càmera de vídeo. 

La nostra directora diu la veritat i no cal enredar més la troca.  Com sempre ha estat durant els més de cinc anys que porto com a corresponsal freelance de TV3, les meves vacances me les pago jo i, per tant, si em ve de gust fer-ne, les faig. 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

En lloc de preocupar-se per si "els seus" surten a la tele, haurien de treballar per garantir que les condicions laborals dels "curreles" fossin tan bones com les seves pròpies. Quins pebrots tenen, tots plegats.

Mireia ha dit...

Ja es poden rallar tot el que vulguin els d'ERC, els ciutadans no jutgen per qui surt a la tele sinó pel qui fa bé la feina.
Espero que hagis gaudit d'unes bones vacances ben merescudes;)! (que pel què es veu a la foto diria que si, hehe).

Salut!

Albert ha dit...

Si Sr.....ben dit
Deu n'hi do quantes tonteries tenen els politics.
Sóc militant d'ERC, i crec que les coses s'han de fer pq hi ha aquella necessitat, si aquesta questió en concret ,és per fer el paperina, o tindre quota de tele, ja es poden quedar a casa i deixar que gent compromessa de veritat faci les coses.
Desde esquerra, ens hem queixat molt de les manies i defectes dels politics, però sembla que nosaltres no som gaire diferents dels altres...
Salut i republica

Asimetrich ha dit...

A cagar homeeee. Envia'ls a cagar. Tothom es mereix vacances. Després et trobes que si has de fer algun tràmit a l'administració, són capaços de fer-te esperar hora i mitja perquè estan esmorçant. Espero que hagis gaudit de les vacances i no els facis cas a aquests, que estan plens de cuento.

Jesús Sayols ha dit...

Si tant de seguiment cal fer als nostres consellers quan se'n van a fer "bolos" (potser hauria estat interessant veure imatges del sopar al Huajia Yiyuan), que t'ofereixin els recursos necessaris. I si tan amics són de l'acn, que li regalin una càmara a en JR, no et fot!

Anònim ha dit...

Sergi, tú ni cas, home, segur que a ells les seves vacances les han fet ben senceres... ha d'haver estat un any molt dur de treball, i que et mereixies un descans està fora de tot dubte. El que dubto és si en vas tenir prou amb el que vas descansar... hauries d'haver-te agafat un mes sencer i desaparèixer amb la wang can per aquests móns. És més, crec que te les hauria de pagar TV3... no sé quin acord teniu, però has currat un munt aquest any.

Felicitats per la feina feta, i no deixis que polítics addictes a la pantalla et maregin (s'haurien de preocupar més de fer una bona feina i no tant de sortir per la tele).

També volia comentar el teu post anterior, que no havia llegit. Com a mare d'una filla biològica, m'he quedat glaçada. No sé gaire de què va el tema, només he llegit aquest post, no sé si has fet posts anteriors o altres informacions en un altre format, però el que sí que m'ha semblat entendre és que hi ha molt segrestos de nens... algú ho hauria d'investigar i esbrinar. No dic que ho hagis de fer tu, però algú hauria de respondre d'això. M'intento posar a la pell dels pares de fills segrestats i em sembla que ha de ser el pitjor que et pot passar la vida. No sé si seria capaç de no tornar-me boja. A més del dolor de la pèrdua, cal sumar-hi el turment de la incertesa. No m'imagino com es pot suportar.

marta pi

Sergi Vicente ha dit...

Ei, Marta, com aneu?
Sí, justament ara estic acabant de muntar una cronica sobre això. Suposo que l'emetran aquests dies.
S.