03 de gener 2010

Neva a Pequin i Youtube torna a estar accessible



Dia d'emocions fortes. Porta nevant tot el dia a Pequin i dema s'esperen les temperatures mes baixes en 40 anys a la capital, segons el China Daily. Pel mobil, ens avisen que a les escoles de primaria i secundaria dema no hi haura classe. Ni tenim fills, ni hem d'agafar cap avio. 86 vols cancel.lats a l'aeroport!



Amb els dits glacats despres de treure'm els guants una estona per poder premer be el boto del mobil i grabar aquestes imatges, sessio de cinema al Village de Sanlitun. Bodyguards and Assassins. Si no l'heu vista encara, no tingueu pressa. Directament, no l'aneu a veure.

En tornar a casa, internet em fa coses rares i, enmig de l'enrenou, m'adono que Youtube NO esta censurat. Tampoc Blogger ni Wordpress El Twitter en va ple, de comentaris. Pero que ningu no es faci il.lusions. Diuen que podrien ser feines de manteniment o millora dels servidors. Ja veurem quant dura, la broma.

6 comentaris:

Pau ha dit...

Aquesta vegada la neu és natural suposo ...

LLavors en alguns moments puntuals la censura dóna una treva? creia que sempre funcionaven els sistemes

Que et sigui lleu el fred ^^

cuidat

Sergi Vicente ha dit...

Diuen al Twitter que podria ser una treva temporal per fer feines de manteniment.

foodiesjourney ha dit...

Hello Sergi, this is Pingping Chen, I am leaving you a message by myself, not on anyone's behalf: I've just watched Bodyguards and Assassins in the cinema, which is about the Chinese history of 1919.Quite thought-provoking for me.

Llon ha dit...

Quin desplegament de mitjans pel Nadal, no?
És cosa de no entendrel's, o és veritat que cada cop que grabes a un súbdit xinès treballant li fot gràcia?
Bon vent i barca nova.

Sergi Vicente ha dit...

Pingping, funny you could post the message during the only few minutes of the last 2 years that Blogger had complete free access. I guess this time you won't be able to read my answer, as it's blocked again. Still, once more, I confirm you're a very smart girl.
_________

Markus, hauries d'haver vist les dones amb bosses de plastic al cap, a mode de barret. No es que els faci gracia, es que tenen vergonya. Mes que res, no entenen per que grabes una cosa tan poc important com aquella, des del seu punt de vista. Es confonen, i pensen si no hauran fet res malament.

Anònim ha dit...

Dear Vicente: this is Kevin Zhao. your blog is awsome!