14 de maig 2010

Tornada a Pequin

Aeroport de Munich, mentre esperem embarcar cap a Pequin. Conclusions d'aquesta ultima visita de poc mes de deu dies, nomes quatre dels quals a Barcelona:

Primera.- La crisi ha fet mes estralls del que semblava. Per comparacio amb la Xina, diria que es fins i tot preocupant. No hi entenc de xifres, pero si que puc dir que hi ha una crisi animica que va a pitjor, que no nomes no es veu la llum a final del tunel (sobretot pel que fa a la feina), sino que hi ha una sensacio generalitzada d'estar-nos enfonsant.

Segona.- Hi ha molta gent que escolta El Mon a RAC1, si fem cas dels missatges que he rebut despres de l'entrevista amb el Baste.

Tercera.- Un cop consolidada la corresponsalia de Pequin, venen temps d'explicar moltes mes coses. Creix l'interes per la Xina. Una de les novetats sera un blog al 3cat24.cat, la web de noticies de la Corporacio de Mitjans Audio-visuals, a la qual ja aniria be que li trobessin un nom mes facil de recordar, per cert.

Quarta.- Tot i que la meva dona em critiqui que navegui fins i tot en aquesta estona de connexio entre vols (no te res mes a fer), no soc tecno-dependent. En aquests dies sense connexio facil, tansols he publicat un "post", i el portatil m'ha fet mes nosa que servei.

1 comentari:

Llon ha dit...

Molt bé, doncs.
Bon deia.