31 de maig 2010

El meu primer castell

Era inevitable. Tard o d'hora havia de passar...


Us deixo tambe aquesta preciosa foto dels pilars que, abans de marxar, la Vella va improvisar al Bund xangaines. Del blog del casteller Ivan Rodon.

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Tots els papers del auca, no xato?

MC ha dit...

ostres, Sergi. Ho acabem de veure al TN. Un crack, sí senyor!

Xavi ha dit...

Això sí que és un stand up i no el que corre por ahi, he, he...!
Felicitats, casteller !!!!

aXeLereitor ha dit...

Ja, ja, ja... encara m'estic rient!

Ets un crack!

Landayo ha dit...

Sempre hi ha una primera vegada per tot!! felicitats !!

Marc ha dit...

Quina pasada, nen! Da conya marinera, em dones endívia. I els de la colla, que macos, oi? Antol.lògic.
La Fanny diu que si has estat a punt de trencar-te la crihma. Jojojo, molt bé, nolt bé.

Unknown ha dit...

Gràcies Sergi per totes les atencions d'aquests dies a la Xina i per la teva predisposició en tot moment.
Confio que hagis guardat un bon record de la nostra estada.
A reveure!

Anònim ha dit...

Ei, xavalet!!
Ets el millor! Que sapigueu que el Sergi ha estat el primer corresponsal a enviar una crònica per l'InfoK! Ja veieu que és un entregat de primera!
Gràcies per tot, artista!
M'alegro que el teu "primer cop" hagi estat amb la Colla Vella :)!
m

Colla Vella dels Xiquets de Valls ha dit...

Només et podem dir moltes gràcies per tot Sergi! Has pogut descobrir el món dels castells per dins i a 10.000km de Catalunya, i nosaltres hem descobert una gran, molt gran, persona! La Televisió de Catalunya té molta sort en poder tenir professionals com tu pel món. Em permeto, en nom de la Colla Vella, agrair-te i felicitar-te per la feina que has fet!
Pit i amunt i visca la Colla Vella!
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Benvingut Sergi al Món dels Castells !Espero que la teva experiencia hagi esta enriquidora , i us adoneu de la importancia del que vol dir pertanyer a una Colla , el que costa , el que implica i el seu factor "amateur". Per altra banda , un cop introduit al món casteller et voldria comentar que una altre colla de valls , la Colla Joves , també vam estar curiosament en un altre Expo Universal , en aquest cas la de Hannover del any 2000 , i que el seguiment que va fer Tv3 no va ser del tot encertat i "recolsat" com ha estat aquest cop , i per això t'agraeixo que ajudis a la difussió del fet casteller! benvingut a les polèmiques castelleres , de bon rollo !

Francesc Rebull ha dit...

Sergi, sòc el Francesc, aquell xicot alt amb ulleres o ulleres de sol,jejeje!! Jo t aguantava les cuixes, i el Jordi, el micro.
Ens ho em passat genial,...només dir-te que ets encantador!!! I és per això que t has fet estimar tant! Espero anar per Pequín a saludar-te ben aviat!!!
Francesc
fxrv@hotmail.com
Una abraçada,...

Sergi Vicente ha dit...

Companys, nomes puc insistir en que aixo ha estat un descobriment. Per l'emocio des del primer dia en sentir les gralles a Nanjing Lu, per aquells valors d'esforc, superacio i fraternitat que fins que no els vius d'aprop no acabes de comprendre, i sobretot perque ho viviu amb tanta passio que contagia. I per mi ha estat un orgull poder-ho explicar.