11 d’abril 2010

Cleaning windows

Amb la son profunda que et confereix la placida victoria del Barca al Bernabeu, em desvetlla aquell so conegut de les gotes d'aigua a la finestra. "Mare meva, esta plovent a bots i barrals, potser cancel.laran el vol", li he dit amb un ull tancat i l'altre obert a la Wang Can.

El degoteig s'anava intensificant, fins que ella ha obert les cortines i s'ha endut un bon ensurt en veure duess figures que s'anaven gronxant a l'exterior darrera la capa de "pluja".

Companys, us presento els "neteja-finestres", en aquest video insolit que no havia pogut gravar mai abans des d'un angle tan privilegiat."See me cleaning all the windows...", canta en Van Morrison. Pero estic segur que, fins i tot al San Francisco dels anys seixanta, no ho feien nomes penjats d'una sola corda, com aquests.

El video esta gravat des de l'habitacio a la desena planta del nostre hotel.

4 comentaris:

albert serrano garcía ha dit...

tens tota la raó del món, poder realitzar aquesta gravació és tot un privilegi. I, a més, em fa pensar... tot el meu respecte a aquests treballadors, recordo els moments de mandra quan he de posar-me a netejar els vidres de casa!

salut Sergi.

Ferran ha dit...

Collons, quina suor de mans!

Llon ha dit...

Jodert.

aXeLereitor ha dit...

Sempre plou quan "es fan" els vidres...

Salut!