06 de desembre 2008

"La meva història a Barcelona"

Dos anys després d'haver explicat (enllaç notícia) que TV3 havia signat un acord per tirar endavant el primer projecte de co-producció d'una tele-sèrie entre Europa i la Xina, el rodatge de La meva història a Barcelona s'ha completat.



Tinc molta curiositat per veure'n el resultat, perquè les tele-sèries d'aquí i d'allà són ben diferents i no sempre funciona fer una cosa entre mig. Em comentava el productor, en Jaume Vilalta (Factotum), que probablement farien una versió curta per a Cataunya, i una de llarga per a la Xina, on sempre cal estirar més els continguts per amortitzar la inversió.

Així que prometo deixar per un moment la meva addicció a les sèries nordamericanes (primer Dexter i ara Mad Men em comfirmen que estan a un nivell superior) per empassar-me, com a mínim, un capítol sencer de La meva història a Barcelona.

I posats a parlar de cintes, la que sí que he vist i us recomano és Mongol. Memorable frase de l'amic d'infantesa al Khan: no tens cavall i ja estàs pensant en casar-te?




3 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

L'amic d'en Khan sap que tot és qüestió de prioritats :-)

Goblin77 ha dit...

Osti una sèrie mig catalana i mig xinesa...sobre el paper serà interessant de veure quin és el resultat. De fet el cinema asiàtic i europeu és força diferent, nem a veure les sèries!

La de Mongol és la verdadera història de Gengis Khan?

Sergi Vicente ha dit...

És la història de Gengis Khan, sí. Una co-producció russa-mongola-alemanya-kirguiza, si bé recordo. Magnífiques escenes d'estepa a cavall.